Lägesrapport

Så vad händer den här veckan då? Påsklov och allt, men jag jobbar en lagom lång tre-dagarsvecka innan en välförtjänt vila. Jag ska ta mig igenom den här bloggens två första recensionsexemplar (bara en sån sak! Nån vill GE mig böcker, helt sanslöst egentligen) varav den ena är som klippt och skuren för bloggen och därmed recenseras, och den andra ”bara” verkar som en bra och intressant bok men som ligger lite utanför målet för den här bloggen, så det blir bara ett kortare omnämnande tror jag. Vad ska ni göra då?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: