Nu kör vi!

Sista dagen innan det är dags att börja jobba igen. Åter till rutiner och slit, men det betyder också lite mer frekventa blogginlägg – jag läser ju som bekant mest på bussresan hem från jobbet, och då blir det en 45 minuter varje dag. Jag har dessutom fått en liten anteckningsbok för att kunna skriva ner tankar som kommer upp under tiden man läser för att underlätta recenserandet i framtiden. Det trillar ju också in lite spännande böcker under hösten, men det blir som vanligt en blandning av vad jag själv hittar på olika ställen och recensionsexemplar som dimper ner i lådan. Närmast kommer recensioner på The Maze Runner som kommit ut på svenska, samt Marie Lus Legend och Prodigy. Vad som blir nästa bok, det får vi se, jag har ett par kandidater på lut…

Så det är inte bara tråkigt att det börjar regna och hösten är på ingång!

2 reaktioner på ”Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s