Premiär!

Lite märkligt kanske, men jag har lyckats gå ända fram tills förra veckan utan att ha köpt en enda bok i år. Nu svimmar säkert nån i bokbloggsvärlden! Men jag har som jag sagt många gånger tidigare väldigt lite intresse av att äga böcker, men jag har hankat mig fram på låneböcker och nu på senare tid även recensionsexemplar.

Men vem lyckades få mig att göra nåt så märkligt som att logga in på adlibris och sätta sprätt på en hel hundralapp? Och dessutom på vinst och förlust eftersom jag inte läst ett ord av författaren innan?

Vi kan väl säga att första boken i serien börjar på ”K” och slutar på ”aninhjärta”…

En reaktion på ”Premiär!

  1. Jag brukar inte heller köpa böcker. Det händer ibland om det är någon särskild författare jag gärna vill ha ( John Ajvide Lindqvist och Johan Theorin står/stod högt i kurs förut ), eller en serie där jag av någon anledning köpt bara första boken. En bra serie då, tex Eragon eller De Utvalda. Shoppade loss för 1000 kr förra veckan men det var nog en once in a lifetime händelse. Biblioteket är gravt underskattat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s