Topp Tio-Tisdag: vad vill du läsa i höst, lille vän?

Länge sen jag gjorde en Topp Tio-Tisdag. Veckans tema är tydligen höstens ”att läsa”-hög. Min är inte jättehög just nu – trodde jag. Men sen började jag fundera lite, och då dök det upp lite titlar i alla fall, så här kommer de, utan inbördes ordning:

Champion – Marie Lu

Britt-Marie var här – Fredrik Backman

Dash och Lilys utmaningsbok – David Levithan/Rachel Cohn

Världens viktigaste kyss – David Levithan

Kanske är det allt du behöver veta – E. Lockhart

Jag ger dig solen – Jandy Nelson

Half a king – Joe Abercrombie

Landline – Rainbow Rowell

Attachments – Rainbow Rowell

Sen borde jag väl, eftersom så många, bland annat Carolina, rekommenderat honom, ge mig in i Brandon Sandersons fantasyvärldar, men vi får väl se vad hösten kommer med för överraskningar, för så blir det ju alltid.

Annonser

9 tankar om “Topp Tio-Tisdag: vad vill du läsa i höst, lille vän?

 1. Anna - Boktycke skriver:

  Brandon Sanderson tycker jag verkligen att du borde ge en chans. Både hans fantasyböcker och YA-böcker är helt fantastiska! 🙂

  Gilla

 2. annasbokbord skriver:

  Funderade allvarligt på att sätta någon Rowell på listan eftersom jag ännu inte läst någon, men realistiskt blir det nog inte förrän tidigast vintern.

  Gilla

 3. bokhusets skriver:

  Listan hos mig skulle se ganska lik ut med några få undantag. Just nu längtar jag mest efter Champion. Läser precis om de två första för att ha i färskt minne när den kommer. Skulle också vilja läsa Brandons Mistborn och framförallt avsluta Wheel of time. Har hållit på med den serien i över tio år nu så det börjar bli dags. Men det är ju på engelska…

  Gilla

 4. Lottens Bokblogg skriver:

  Jag tror Britt-Marie var här är den vanligaste förekommande på den här listan i dag!

  Gilla

 5. Monika skriver:

  Britt-Marie var här tänker jag läsa jag också, men den har jag inte än. Hoppas den ska flytta hem till mig i höst 🙂

  Gilla

 6. Jag ska också försöka läsa mer Brandon Sanderson i höst – tänker hela tiden att jag ska läsa ALLT karln har skrivit men så dyker det upp andra böcker före i kön som måste läsas. Jag har ju bara läst Mistborn-trilogin, än. Och Sandersons avslut av Wheel of Time. Det finns mycket kvar 🙂

  Gillad av 1 person

 7. Många av dem vill jag också läsa. Och vilken trevlig blogg du har, jag ramlade in här i helgen och återkommer nu dagligen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: