Jag talar ut

– Men David, varför ska inte du till Bokmässan, och stångas med de andra bokbloggarna du med?

– För att jag, eh, ja… för att jag fortfarande känner mig som lite av den nye killen i gänget så vad ska jag göra där det passar kanske inte så bra just nu men det är bara en dålig bortförklaring för egentligen så är det nog så att jag inte tänkte på att det hade varit kul att åka och kanske träffa folk förrän alldeles för sent så jag TOG INTE LEDIGT I TID, OK??!?

Nu ska jag gå och fika istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s