Topp Tio-Tisdag: jobbiga böcker

Top Ten Books That Were Hard For Me To Read (because difficult of book, subject matter, because it was cringeworthy– however you want to interpret).

 • Ignite me – Tahereh Mafi. Ni vet redan.
 • Marley och jag – Josh Grogan. Ett: Jag är JÄTTEblödig. Två: Jag har själv varit med om att avliva en hund. Då blir det här en fruktansvärt jobbig bok. Skit i filmen, boken är döden i pappersform.
 • Cirkeln – Mats Strandberg/Sara Bergmark Elfgren – Det här trodde ni inte va? Men faktiskt var det så att de två första försöken kom jag inte ens halvvägs in i boken. Det gick inte. Men tredje gången gillt så var det som om nån vred om en nyckel och det bara föll på plats. Nu älskar jag serien, men ett tag var vi inte alls kompisar.
 • 50 shades of Grey – E.L James – jag läste typ 80 sidor i den eftersom alla pratade om den, men det var ju så FRUKTANSVÄRT uselt att det inte gick. Däremot är twitterkontot ”50 sheds of Grey” rätt roligt” så alltid nåt…

Nu blev det ju bara fyra, men det får duga, kanske läser jag inte så många usla böcker helt enkelt 🙂

7 reaktioner på ”Topp Tio-Tisdag: jobbiga böcker

 1. Håller i stort sett med dig förutom Cirkeln, sträckläste från början. Men, gällande 50 shades. Alltså jag har försökt att skriva ett inlägg om varför jag inte gillar den( bortsett från att den är uselt skriven ) men det går inte. Jag blir så jävla förbannad så det bara slutar i svordomar och trams haha. Så då roar jag mig med att titta på den här istället. Funderar på hur hysteriskt kul det skulle låta om han även läste 50 sheds!

  Gilla

  1. Alltså, jag fattar inte varför det var så svårt för mig att ta till mig cirkeln – den är liksom som klippt och skuren för mig. Som tur var gick det ju bra på tredje försöket!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s