Vad tycker ni?

Jag har ju många gånger sagt att jag inte behöver äga böcker. Men av någon anledning stör jag mig just nu extremt på att jag bara har Marie Lu:s ”Champion” i inbundet format, de två föregående titlarna i serien har jag bara i e-boksform från förlaget. Det är inte snyggt i hyllan helt enkelt.

Är det så illa att jag måste köpa de två andra böckerna?

4 reaktioner på ”Vad tycker ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s