Topp-Tio-Tisdag 28/10

Känner ni Halloween-stämningen? Är den på gång? Eller kliar det bara i tänderna av tanken på allt godis? Veckans topplista är därför på temat:

Top Ten Books/Movies To Read Or Watch To Get In The Halloween Spirit OR Top Ten Characters Who I Would Totally Want To Be For Halloween

Jag är ju inte världens skräck-konnässör direkt, men lite sånt skulle ju kunna vara:

1. Batman – när jag slutade förra jobbet fick jag en Batman-dräkt, så jag skulle faktiskt kunna vara Batman på halloween. Osäkert om jag skulle få godis om jag knackade på nån dörr dock. Och vem vill inte vara Batman?

2. Halloween – hallå, uppenbart?

3. Scream 1.

4. Psycho

5. Batman – the long halloween. Bara för titeln, jag har läst den, men kommer inte ihåg den. Man varför inte?

6. Fredag den 13:e – börjar bli mycket gammal skräckfilm på den här listan….

7. Creepypasta av Jack Werner – kanske lämplig helgläsning, den ligger på bordet hemma så kunde ju vara en idé.

 

 

4 reaktioner på ”Topp-Tio-Tisdag 28/10

    1. Nä, trots min lista så är jag verkligen ingen skräck-fanatiker, tvärtom. Jag Brukar säga att jag inte gillar skräck, inte för att jag blir rädd utan för att det så sällan är nåt som engagerar mig. Min sambo är däremot mycket mer sugen på sånt, vilket brukar ge en hel del livliga debatter på Trastgatan 5 C…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s