Bokbloggsjerka 19-22 december

Då ska man bara jobba sig igenom den här dagen, sen är det dags för lite långledigt! Bloggjerkan den här gången handlar om det här:

Snart är det jul och lite välbehövlig vila. Hur ser julen ut? Vad ska ni läsa?

Julen i år kommer att firas hos min sambos föräldrar, där hela klanen (hon har fyra sykon, alla med respektive och två barn i varje familj, och dessutom blir det tre hundar i huset så det blir bra tryck i huset) samlas. Förhoppningsvis mycket god mat, prat och allmänt trevlig stämning! Efter nyår åker vi ner till Skåne till mina föräldrar och bror med hans sambo och ett-åriga dotter för lite umgänge där med.

När det gäller läsning får vi se vad som hinns med. Jag bör hinna läsa färdigt Laini Taylors ”Blod och stjärnstoft” men om det blir nåt mer vet jag faktiskt inte. Min sambo tog hem Jandy Nelsons första bok från biblioteket eftersom jag tyckte Nelsons senaste som jag recenserade tidigare i veckan var så otroligt bra så om jag har tur så kanske jag hinner med den också innan året är slut.

81xfuPXQUPL._SL1500_

 

33 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 19-22 december

    1. ja, det hade ju kunnat vara en idé, men jag tror att de kommer att vara så sockerspeedade att jag kommer att få bättre respons om jag läser för hundarna istället 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s