Top Ten Tuesday – Dan före dan!

Är det bara jag eller börjar ämnena flyta ihop lite just nu när det gäller topplistorna? Veckans fråga är nämligen:

Top Ten Books I Wouldn’t Mind Santa Bringing This Year

Vilket är farligt nära böcker man ser fram emot, men ändå inte kanske. Oh well, jag tror i och för sig inte att tomten kommer med särskilt många böcker till mig i år (det brukar han inte göra…).

Själv är bäste dräng heter det ju, och därför får min lista faktiskt börja med Percy Jackson-boxen jag beställt, den hade gärna fått trilla ner redan nu, men det lär väl dröja till efter helgerna – men det gör inget, jag kommer att ha fullt upp ändå tror jag!

 • Percy Jackson-boxen – Rick Riordan
 • Maze Runner-boxen – James Dashner
 • The Sleeper and the spindle – Neil Gaiman
 • Som jag sagt tidigare, Absolute Sandman-utgåvorna, också av Neil Gaiman
 • Jag skulle faktiskt inte ha nåt emot nån av Harry Potter-boxarna heller, då de böcker jag har är från olika utgåvor och en av böckerna dessutom blivit utsatt för en hund med kliande tänder.

4 reaktioner på ”Top Ten Tuesday – Dan före dan!

 1. Haha, ånej, vi har också en Harry Potter-bok som blivit utsatt för en hund(valp). Och minst en som ryggen börjat lossna på för att den är sönderläst. Men jag fick ju en box förra året.

  Gilla

 2. Haha älskar när man agerar sin egen tomte, det har min plånbok märkt att jag också har gjort under december 😉 Har du inte läst Mazerunner? Eller är den så bra att du vill ha hela boxen? Jag har nämligen inte heller läst men är nyfiken på what all the fuzz is about 🙂

  Gilla

  1. Jag har läst och recenserat de två första böckerna och är över lag rätt positiv – YA som är mer riktad mot killar är lite mer ovanligt så det är kul när det dyker upp. Och nu vill jag veta hur det slutar och är osäker på om jag orkar vänta på den svenska översättningen 🙂

   Gilla

 3. *suck* tänk om man badade i penningar, Absolut Sandman är definitivt något att dräga över, brukar suckandes titta lite extra när jag är på Sfbok och Sleeper måste jag bara helt enkelt ha.

  Tänkte, har du läst The Annotated Sandman?
  Blev lite nyfiken när jag snubblade över dessa på Goodreads. Helt otroligt att jag missat dessa, att JAG har missat något Sandman relaterat, är nästan på gränsen till lite dåligt 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s