Nytt år, nya tag!

Gott nytt år på er!

Vi skriver alltså 1/1 idag, men eftersom vi alla är pigga och glada och nyktra så drar vi väl igång direkt, eller?

Jag satte ju upp som ett av målen för 2015 att delta och klara av Kaosutmaningen 2015. Detta är alltså en utmaning där ni kan läsa lite mer om de olika milstolparna här. Min tanke är att jag inte superaktivt ska jaga (yeah, right…) böcker för att klara de respektive delmålen, utan lösa så många av dem med hjälp av den ”vanliga” läsningen. Jag vet ju att vissa av dem kommer att vara superenkla att lösa, och tittar jag i recensionshyllan så finns det redan ett antal titlar där som kommer att användas för att checka av vissa mål utan problem. Sen så finns det ju andra punkter som kommer att bli betydligt svårare att knäcka, och som kommer att kräva att jag går lite utanför ramarna för den här bloggen, så vi får väl se…

Men det ska bli roligt i alla fall att testa mig själv, och redan imorgon kommer jag att peta ut en recension som löser ANTINGEN punkt #1 eller #12, jag har helt enkelt inte bestämt mig än. Så kika in imorgon för att se vilken bok och vilken del av utmaningen det blev!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: