Torsdagstrubbel

Torsdagar är lite av ett problem för mig. Jag har nämligen väldigt svårt att hitta något att fylla bloggen med just på torsdagar av någon anledningen. Det brukar vara lugnt i början av veckan, då har jag hunnit läsa någon bok, tisdagar har Top Ten Tuesday, onsdagar brukar också oftast fyllas med recensioner, och fredagar har vi ju bloggjerkan. Men torsdagar…

Finns det inga roliga memes man kan hoppa på? Jag har inte hittat nåt som riktigt klickat för mig. Så hur gör ni andra bloggare, för jag hittar inte riktigt nån gemensam trend? Och ni som inte bloggar utan bara besöker, finns det nåt som ni vill att jag ska gräva ner mig i på torsdagar?

Annonser

5 tankar om “Torsdagstrubbel

 1. Evelina skriver:

  Det enda jag kommer att tänka på är throwback thursday… om det går att göra något av det. Annars älskar jag alla typer av blogginlägg som på olika sätt handlar om bokomslag.

  Gilla

 2. bokhuset skriver:

  Det är ju en jättebra idé. Går att göra mycket inom temat 🙂

  Gilla

 3. Maddes bokblogg skriver:

  Låter som en kul idé 🙂 brukar ha nån recension på torsdagar eller inget alls men alltid kul med teman!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: