Bokbloggsjerka 9-12 januari

Så var det fredag igen, första jobbveckan börjar gå mot sitt slut och enligt tradition så är det både Formal Friday och bloggjerka som gäller. Den här gången undrar Annika:

Finns det någon tv-serie (eller hur många som helst) som du såg 2014 (eller åtminstone påbörjade förra året) som du skulle kunna tipsa om?

Det är väl här nånstans jag ska erkänna att om jag tittade mindre på TV-serier så skulle jag ha mer tid för läsning, så det här ämnet passade som hand i handske (till skillnad från t ex veckans Top Ten Tuesday).

Det finns några absoluta måsten, såna man måste se så fort det bara går, sen finns det andra som jag följer men som inte är lika panikartade. Men mina måsten, som jag faktiskt lyckats lura in sambon på också, är The Walking Dead som jag fortfarande tycker är helt fantastiskt bra, Orphan Black som förtjänar all uppmärksamhet den kan få och The Americans. Game of Thrones var en sådan serie, men jag börjar faktiskt tappa intresset lite för just GoT.

25 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 9-12 januari

  1. Ja. Fast egentligen skulle jag säga att den handlar om människorna, så som den är skrivenär det faktiskt betydligt mer karaktärsdrama än zombieserie, även om de naturligtvis har mycket blod och död i serien 🙂

   Gilla

  1. Jag kan inte rekommendera Orphan Black tillräckligt! Intelligent, fruktansvärt snyggt och en helt otrolig huvudroll i Tatiana Maslany. Hon är så skicklig att man baxnar.

   Gilla

  1. Den tjejen borde ju dessutom få tre-fyra-fem ggr så stort lönekuvert med tanke på hur mycket hon måste jobba. Såg en bakom-kulissernagrej om dansscenen i ett av de sista avsnitten i säsong två. Man blir matt bara av att titta på den!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s