Top Ten Tuesday 20/1

Vad tusan?!?!? ”FREEBIE!” skriker de ut på the Broke and the Bookish, vi får alltså inget ämne att förhålla oss till inför veckans Top Ten Tuesday. Katastrof! Eller? Då får man hoppas att de få hjärnceller som fortfarande är aktiva kan komma på nåt. Så kära läsare, jag ger er:

Böcker jag borde ha läst och som står i hyllan men vete fasen när det kommer att hända.

 • Berättelsen om Pi – Yann Martel

Jag läste nånstans att den här boken är en sån som massor av människor har köpt men som förblir stående i hyllan. Jäpp, that’s me!

berattelsen-om-pi

 • Extremt högt och otroligt nära – Jonathan Safran Foer

Vi har boken på både engelska och svenska. Varannan gång tänker jag att jag ska läsa den på engelska för att det är originalspråket, varannan gång tänker jag att om jag läser den på svenska så kanske det blir av. Det blir bara aldrig av.extremt-hogt-och-otroligt-nara

 • Och världens skälvde – Ayn Rand

Visst, den här tjockisen som pocket… hur tänkte jag?och-varlden-skalvde

 • Om jag kunde drömma – Stephenie Mayer 

Ja, jag antar att det är tjänstefel och att jag borde i och med den genre som jag arbetar inom, men vad hjälper det när jag är övertygad om att det är skräp?

om-jag-kunde-dromma

 • Carl-Johan Vallgren – Den vidunderliga kärlekens historia

På nåt sätt så tilltalar mig titeln nåt otroligt, och allt med boken känns som nåt jag skulle kunna gilla, men varför blir det aldrig av i så fall?den-vidunderliga-karlekens-historia

10 reaktioner på ”Top Ten Tuesday 20/1

 1. Jag hade Den vidunderliga kärlekens historia i hyllan i något år, älskade titeln och det lät så bra, men varje gång jag började att läsa den så fastnade jag och kom inte vidare, så den fick åka till en second hand affär till slut.

  Gilla

 2. Jag har läst Den vidunderliga…men tyvärr tyckte jag titeln var bättre än boken. Nu var det ganska många år sedan och titeln är fortfarande lika fin så kanske att jag skulle uppskatta boken mer idag. Jag tvivlar dock på att jag kommer ta reda på det.

  Berättelsen om PI har jag bara sett på bio och jag har svårt med sånt som är symboliskt, så jag har inte brytt mig om att läsa boken. Nuff said, för att inte avslöja hela boken om du inte känner till den.

  Twilight är skräp, rätt trevligt skräp men ändock. The host däremot, eller Genom dina ögon som den heter på svenska, av Stephanie Meyer. Den är riktigt bra! Och har du sett filmen ger jag samma råd som annars, döm inte boken efter filmen. Om du nu inte läst den alltså, vilket du ju kanske redan har.

  Gilla

  1. nej, inte sett the Host heller, och inte läst pga..ja,.. att det är Meyer som skrivit den. Man kanske skulle plocka upp den nån gång, men du vet ju hur det är, det finns lite annat att läsa först!

   Gilla

   1. Ja det finns alltid annat 🙂 Kommer ett inlägg om The host om någon dag. Jag har tom lånat den kanske 4 ggr och läst om, så mycket gillar jag den 🙂

    Gilla

 3. Berättelsen om Pi har stått oläst på min hylla jag vet inte hur många år. Många har sagt att det är en sån bok man bara måste läsa, aja vi får väl se när den dagen kommer 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s