Det räcker att jag nämner det…

I Vårlängtan-enkäten så önskade jag mig lite nyheter om Ransom Riggs och den tredje boken om Miss Peregrine och hennes besynnerliga barn. Tydligen är min betydelse på internet större än vad jag nånsin kunde tro, för hos Entertainment Weekly finns nu möjligheten att få läsa de 19 första sidorna i ”Library of souls” som dessutom kommer ut i september, och en svensk översättning följer väl några månader senare.

Och dessutom dök det här upp på Riggs instagram:

SO THIS JUST HAPPENED

A post shared by Ransom Riggs (@ransomriggs) on

Annonser

2 thoughts on “Det räcker att jag nämner det…

  1. Tack för att du får sådana här saker att hända! Vad skulle vi göra utan dig? 😀 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: