statusuppdateirung. typ.

Det kommer kanske en recension senare idag… Jag var nämligen i Göteborg hela helgen och trängdes med folk med dålig humor så jag har inte haft möjlighet uppdatera och förbereda inlägg så ssom jag brukar göra. Lyckades dock göra ett obligatoriskt stopp hos SF-bokhandeln och sätta sprätt på lite lönepengar. Dessutom lyckades ni ju göra februari till den näst bästa månaden någonsin i bloggens historia så det var ju trevligt att se samtidigt som det snöblandade regnet vräkte ner. Men som sagt – det kommer lite babbligt trams precis som vanligt under veckan, bland annat ska vi prata vänskap, Percy Jackson och om Millar, Gibbons och Vaughn ska göra serietidningar ihop! Däremot slipper ni månadssammanfattningar och bookhauls. Sånt orkar inte jag.

Stay tuned monsterdiggare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s