Top Ten Tuesday 21/4

Snart lön och slut på Pasta Rosé, men först en Top Ten Tuesday. Veckans ämne:

Top Ten ALL TIME Favorite Authors

 • David Levithan
 • Melina Marchetta
 • Rick Riordan
 • Rainbow Rowell
 • Jandy Nelson

Första fem gick jättelätt, men sen då?

 • Brian K. Vaughan
 • Neil Gaiman
 • J.K. Rowling
 • Ed Brubaker
 • Jenny Jägerfeld

Ska jag vara ärligt vet jag inte om det är mina all-time-favoriter, men det är så här det är de namn som dök upp allra först i huvudet, och ser jag att ovanstående personer ska släppa nytt så kommer de att prioriteras löjligt högt i förhållande. Hur jag skulle rangordna inbördes i den här listan, det vete tusan. Dagsform gissar jag.

8 reaktioner på ”Top Ten Tuesday 21/4

 1. Melina Marchetta hör nog till en av mina favoriter också även om jag bara läst två böcker av henne …
  David Levithan kanske också, förresten, även om jag inte kom på honom först? För när allt kommer omkring läser jag gänra varje bok han skrivit.

  Gilla

 2. Jag var väldigt nära att ta med Rainbow Rowell, men hade lite svårt att tänka på henne som all-time-favorit pga att det är en så ny upptäkt. Dock: har läst allt och gillat det jättemycket, så det var lite snålt av mig 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s