Top Ten Tuesday 5/5

Ten Books I Will Probably Never Read

Det finns ju massor av böcker därute, och rent realistiskt kommer jag ju inte att läsa de allra flesta av dem, men det borde ju finnas vissa som jag verkligen inte vill läsa? Det finns ju dessutom en teoretisk möjlighet att jag ändrar mig nån gång i framtiden. Men ändå, vi kör:

 • Femtio nyanser av honom – E.L. James – det är ju så förbannat dåligt skrivet att jag aldrig kom mer än 60 sidor, så jag har inte ens en åsikt om själva handlingen i boken, jag kom inte förbi texten i sig.
 • Gone Girl – Gillian Flynn. Fullkomligt ointresserat. Det gäller väl iofs hela genren i stort, vilket osökt leder till:
 • Läckberg, Jungstedt, Marklund och co. Eller för den delen Janne G., Leif G.W och andra liknande herrar i flanell. ALDRIG.
 • Sen finns det ju sånt som är öppet mål: Danielle Steele och liknande.
 • Dan Brown.

Men den jag tycker absolut värst om är nog ändå den här mannen:

LRG_Participant_061

Nej, jag fattar inte heller varför han håller i en pilbåge. Han siktar ju inte ens? Och jag kommer aldrig någonsin att läsa nåt av Paulo Coelho igen. Jag AVSKYDDE verkligen Alkemisten som kanske är den mest överskattade bok jag nånsin läst.

3 reaktioner på ”Top Ten Tuesday 5/5

 1. Ja alltså Pulo Coelho …Hur i hela helvete har en hel värld fastnat för det där dravlet, jag fattar inte. Och då läste jag ändå Alkemisten under en period när jag behövde dravel. En av de sämsta jag någonsin läst. Och ändå ( envis som en åsna ) gav jag mig på en bok till av honom, tänkte att det kanske finns något bra av honom. Och av någon anledning valde jag boken ”Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät”. Bara av titeln borde jag gissat att den var ännu värre än Alkemisten. 🙂
  Janne G däremot? Hur tänkte du nu? Arn är ju fantastisk. Fantastisk!

  Gilla

  1. När det gäller Janne så har jag bara inget sug alls. Och då har jag ändå bott jättelänge i Västergötland och nära till Visingsö och allt. True story dock: när vi såg Arn på bio så kände ju min sambo igen många av statisterna, och droppade bl a den underbara one-linern om en av tjejerna i klostret: ”hon är så långt ifrån en nunna man kan komma”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s