#TBT 18/6 där David får ställa sig i skämshörnan. Igen.

Jag borde verkligen ta tag i en av de riktiga tjockisarna och dammsamlarna i bokhyllan, nämligen min Narnia-samling. Jag köpte boken i Disney-butiken nära Times Square i New York. Det var vintern 2008, när vi var där och hälsade på kompisar och kollade på julskytningen (den är förresten HELT MAGISK). Jag har alltså släpat den här jäkla klumpen från en kontinent till en annan och sen inte bemödat mig med att öppna boken på sju år?

SKÄRPNING DAVID!

Så jag ska.

Ni kan ju tjata på mig lite då och då kanske? Peta mig lite i sidan och fråga, ”hörru, den där Narnia-samlingen, hur går det egentligen”? Tills den dyker upp här på bloggen liksom. Jag menar, Mistborn var ju på nästan lika många sidor, så det borde ju gå.

För egentligen så ska de ju vara ganska bra, eller hur? Narnia-böckerna alltså, inte petningarna i sidan. Jag har bara sett filmerna och den där tv-serien för en massa år sen men det har ju inte varit så tokigt, och sen ska jag ju läsa allt på originalspråk.

Nu går jag och ställer mig i skämshörnet ett tag igen, där jag redan stått en stund för att jag inte läst färdigt Percy Jacksonböckerna.

The-Chronicles-of-Narnia-Lewis-C-S-9780061231056

Annonser

5 tankar om “#TBT 18/6 där David får ställa sig i skämshörnan. Igen.

  1. Anna skriver:

    Jag behöver också läsa min Narnia-kloss, så om du vill kan vi göra det till ett höstprojekt (alternativt sommar med tanke på den sinnessjuka utgivningen i höst)? Men den här gången får du fan skärpa till dig och göra som bestämt också.

    Gilla

  2. Anna skriver:

    Sista september: deal!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: