När saker urartar…. då ska ju ni också få vara med!

Ok.

Det började egentligen helt oskyldigt.

Jag skulle bara fråga lite snällt om ett recensionsexemplar till hösten.

Och på nåt sätt blev en fråga om jag eventuellt skulle till bokmässan upptakten till en lite smått crazy fundering om vilka deckarförfattare som är nästa rekrytering till Let’s Dance.

Namn som Stefan Ahnhem (endast iförd sin rutiga kostym oavsett dans) har kastats ut. Mons ”linslus” Kallentoft. Denise Rudberg (kanske lite väl enkelt). Jo Nesbö.

Mitt favoritförslag är fortfarande Lars Kepler, eller rättare sagt äkta paret Ahndoril MOT varandra.

Så min fråga till er, kära läsare:

Vem/vilka tror ni? Och varför?

Bäst förslag och motivering vinner en jorden-runt-resa på egen bekostnad!

Och förresten – är inte hela programidén lite gammal och stel? Borde man inte mixa upp den lite? Med att de först får äta upp sig på ett slott, sen träna sönder sig på en öde ö i Indonesien och SEN dansa cha-cha i sanden iförda paljettpyjamaser?

6 reaktioner på ”När saker urartar…. då ska ju ni också få vara med!

 1. En sak är klart och det är att om Martin Widmark deltog så skulle han vinna eftersom alla barn skulle ringa och rösta på honom… och så skulle han använda mellansnacken för att prata om En Läsande Klass och läsförståelse i allmänhet.

  Kanske blir det några av deltagarna från SVT:s Deckarna? Skulle vara kul att se Christoffer Carlsson och Anna Jansson på dansgolvet 😉 Detta skulle också ge upphov till en helt ny deckargenre: dance crime!

  Gilla

 2. Alltså, klockan fyra imorse när jag låg svintrött men inte sömnig i sängen och inte kunde sova läste jag denna rubriken tusen gånger och fattade inte vad du menade med ”När saker undrar”. It makes much more sense now.

  Gilla

 3. Lets dance måste vara det enda tv-program jag aldrig sett ett endaste avsnitt av. Vet inte varför men det passar verkligen inte mig alls. Så jag har noll koll på vilka som varit med, förutom Stenmark då. Sånt vet man ju.

  Gilla

  1. Jag hatar programmet. De har förstört glädjen med roliga coverlåtar, men varenda kändis har ju varit med, bl a både Läckberg och Ranelid, så då är det väl dags för nästa uppmärksamhetstörstande författare tänker jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s