Höstsäsongen börjar!

Ursäkta. Det skulle naturligtvis varit nån #TBT igår. Men jag är ta mig tusan helt utarbetad. Att gå från semester rätt in i årets tyngsta arbetsvecka sliter lite, och när man dessutom toppar det med löptävlingar och sensommarvärme och allt sånt där så får vissa saker stryka på foten på grund av alldeles för få timmar på dygnet. Eller sömnbrist. Eller nåt. Och på lördag blir det Metallica och Meshuggah i Göteborg!

Självklart är det ju jätteroligt med allt som händer på jobbet – nyanlända studenter från hela världen, overaller, discodunk hela dagarna och mer varierade arbetsuppgifter (jag ÄLSKAR att tramsa runt och föreläsa) men det är ruskigt mycket att göra den här och de kommande veckorna. Dessutom så ska saker fixas inför flytt och allt möjligt så dyker det inte upp lika många inlägg som vanligt så vet ni varför.

Bokmässigt så vet jag att jag lovat att dyka upp på Bokmässan och sprida gospeln om oarya.se, men det ser ut som att flytt och släktträffar kommer att göra det svårt att klämma in Bokmässan och möjligheten att få springa på lite bloggkollegor och liknande. Såg till exempel att Kulturkollo ordnar en del spännande mingel och där hade det ju varit roligt att träffa några av er.

För övrigt trillar det äntligen in en massa nytt och spännande att läsa, både från superetablerade författare och debutanter, och även sånt som är nytt för mig. Jag har till exempel precis läst ut en rykande färsk och väldigt intressant bok men hittar inget recensionsdatum – ni förlagsmänniskor som läser det här, please take note och se till att sånt går att hitta. Precis som det faktum att Idol och Fångarna på fortet börjar igen är det alltså äntligen dags att sparka igång höstsäsongen på oarya.se på riktigt!

2 reaktioner på ”Höstsäsongen börjar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s