Fredag equals onyttigheter

Någa av er lyckliga satar är på Bokmässan. Er pratar jag inte med, inte just nu i alla fall.

Men några måste ju stanna hemma och hålla fortet. Vakta elden. Nåt sånt.

Som tröst så kan jag ju meddela att boken jag läser ju nu utan tvekan är den ABSOLUT BÄSTA SVENSKA UNGDOMSBOKEN I ÅR. Så det så. Jag är faktiskt lite förvånad eftersom jag inte förväntade mig det av den här författaren, men jag får nog gå och gräva ner mig lite i tidigare publicerade böcker… Det är inte en home-run, det är inte ut ur bollparken, det är ta mig tusan ut ur kvarteret som gäller. Gissningsleken kan börja!

Annat att se fram emot då? Ny författarintervju på gång, nya recensioner naturligtvis.

Men först ska vi bara jobba klart fredagen, eller hur?

Annonser

4 tankar om “Fredag equals onyttigheter

  1. Jag hade en kvalificerad gissning … Sen kollade jag din tbr-lista (för att fusk är okej, eller hur). Och jag tror jag vet. Ska skaffa den så snart som bara möjligt också. 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Anna skriver:

    Ok, jag gissar på Bjärbo! Pga verkar inte som att du läst några av hennes egna böcker och den var på din TBR. Och med hjälp av skumning har jag kanske kommit fram till att du inte var såld av hennes och Lindbäcks. Och nu har du fått mig att göra något så ovanligt som att gissa. Mvh postar med hjärtklappning. Men någon gång måste en väl ha fel också.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: