Throwback Thursday 1/10

I tisdags gick jag förbi bokhandeln här i Jönköping. Eller ja, jag gick förbi och in i båda två Akademibokhandel-butikerna som finns, den lilla och den som är lite större men ändå inte särskilt stor. Där stod jag och kollade på de där böckerna som varit med i deras ”Låna och läs”-grej, och hittade bl a ”Himmelstrand” av John Ajvide Lindqqvist och ”Nattfilm” av Marisha Pessi för 30 kr styck. Nu köpte jag faktiskt inte dem, men ångrar jag mig lite. Borde jag köpt böckerna ändå? Eller borde jag låta bli, jag har ju inte varit sugen på dem tidigare och borde ju inte köpa bara för att det är billigt…

Annonser

5 tankar om “Throwback Thursday 1/10

  1. Anna skriver:

    Himmelstrand kan du skippa. Inte ens jag gillade den och jag är ju stort JAL-fan i vanliga fall. Tyckte det var väldigt ensidiga kvinnoporträtt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: