Istället för…

Det kunde blivit en Top Ten Tuesday här, men så snubblade jag över att min kära kollega Bokhuset redan skrivit exakt det inlägg jag tänkt mig, så det känns ju onödigt att göra en dålig Så mycket bättre-cover. Så istället tipsar jag om att gå och knacka på hos henne och läsa.

Andra som briljerar just nu är Marcus Stenberg borta på Bokhora. Han är så där härligt mysrysligt störd, ta bara hans senaste inlägg ”10 saker jag lärde mig av Sven Granath och @stringhyllan”. Ypperlig läsning. Missa inte heller Marcus genomgångar av omslag. Jag saknar ord.

I ett hus på andra sidan (kan man förresten säga skolgård om ytan mellan husen på en högskola? Jag VILL säga skolgård och eftersom det är min blogg gör jag det. Så det så.) SKOLGÅRDEN sitter ett gäng supertrevliga kollegor som precis startat en trevlig Tumblr-blogg med namnet Litterära fragment. Snyggt och enkelt!

För ett tag sen så anordnade Blandvändaren en insamling för barn på flykt, och jag var en av dem som pytsade in lite pengar. Nu redovisades resultatet av insamlingen och det går fortfarande att skänka pengar om man vill.

Jag älskar förresten sågningar, visste ni det? Ibland saknar jag att nån verkligen sätter klingan i en bok och ger den vad den förtjänar. Men så ibland så hittar man en riktig pärla, t ex hos Carolina!

5 reaktioner på ”Istället för…

    1. Tackar också för härliga länkar (Litterära fragment är riktigt fin – blir sugen på att göra något liknande med mina skolbibblokollegor)! Och jag funderar allvarligt på att döpa om mig till Carolina sågar… nu.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s