Veckans bokbloggsfråga

Som den minnesgoda läsaren…eh… minns… så drog Barnboksbloggen igång ”Veckans bokbloggsfråga” förra veckan (den av Bob Hund odödliggjorda v.48) och nu är det alltså dags att besvara veckans fråga:

På vilket sätt uppmärksammar du julen i din blogg? Julpyntar du bloggen? Bloggar du om julböcker och julklappstips? Eller kanske fixar du en egen bloggadventskalender? Och som bonusfråga: Vilka är dina allra bästa julböcker? 

Svaret är väl lite så här: Jag har lite planer på att tipsa om lite julklappar från de stora handlarna. Jag kommer däremot inte att pynta bloggen. Jag vet att det finns nån funktion i WordPress att aktivera snöflingor som dalar ner över skärmen men för att jag ska trycka på den knappen så krävs nog en mental härdsmälta eller en stor insättning på mitt Swedbankkonto*hint hint*.

Mina bästa julböcker? Jag ska försöka få läst den dära ”Dash och Lilys utmaningsbok”, den ska ju vara julig säger ni. Annars skrev jag förra året om ”Batman: Noël” och den håller ju i år också.

 

4 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s