Veckans bokbloggsfråga Vecka 1 2016

Årets första fråga behandlar ämnet utmaningar.

Kommer du att delta i någon boklig utmaning under 2016? Antingen någon av de som cirkulerar i bokbloggsvärlden eller någon som du gör bara för dig själv. Finns det någon läsutmaning som du skulle vilja genomföra om det bara funnits mer tid?

Jag deltog som bekant i Kaosutmaningen under förra året. Förutom kriterierna för de olika punkterna så lade jag till ett litet villkor för mig själv: jag skulle inte söka upp några böcker utifrån kriterierna utan ville istället se hur långt jag kom med de titlar som skulle dyka upp under året. Och resultatet? 26/35 delmål uppfyllda varav 20 var minimum. Jag var i mål 2/7-2015 vilket inte var särskilt dåligt tycker jag *utrymme för applåder*.

Jag hoppar gärna på något liknande i år. Däremot har jag inte bestämt vilken det bli i så fall eller om jag till och med ska snickra ihop en själv…

6 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga Vecka 1 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s