Bokbloggsjerkan är tillbaka!

Ja, jag vet – den var tillbaka i fredags men jag är lite sen på bollen. Å andra sidan så har jag ju kunnat fundera lite extra, eller hur?

Annika undrar i alla fall:

Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.?

Den minnesgode läsaren minns kanske att jag skrev ett helt inlägg om det för ett tag sen i samband med Nyårslöftestaggen. Dock finns det ju några saker som inte nämndes där, och det handlade kanske lite mer om bloggens utveckling i allmänhet. Löftet är i alla fall att jag ska satsa på fler intervjuer och mer reflekterande inlägg i år. Jag har redan lyckats få gjort en intervju i år så jag är en bra bit på väg 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s