Veckans bokbloggsfråga v.2

Barnboksbloggen lägger varje vecka ut en ny fråga angående bloggandet. Den här veckan handlar frågan om hur sociala vi är:

Finns din blogg med i sociala medier, så som Facebook, instagram eller twitter? Vad använder du de sociala medierna till, att göra reklam för bloggen, skaffa nya läsare eller interagera med läsarna genom diskussioner, tävlingar eller annat? 

http://www.oarya.se finns representerat på Twitter och Instagram. Twittern är lite av ett sorgebarn men som jag tänkt att försöka använda mig mer av under 2016 som en kanal för lite snabbare interaktion med läsarna. Där meddelas automatiskt när jag postar nya meddelanden på bloggen men jag är inte helt uppdaterad på hur många läsare som kommer in den vägen.

Instagram är egentligen min privata som jag hade långt innnan http://www.oarya.se föddes. Där följer jag mängder av personer, däribland andra bloggare. Poängen där är mer att visa upp en annan sida av mig som person när jag inte bloggar för de som tycker sånt är intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s