Veckans bokbloggsfråga v.4

Dags för ännu en ny bokbloggsfråga från Barnboksbloggen. Den här veckan ser frågan ut så här:

Jag kommer att köra igång en kategori här på bloggen som heter Månadens förlag. Så denna vecka undrar jag om det finns något förlag som ditt hjärta klappar lite extra för? Finns det något förlag vars utgivning du följer lite extra noga?

Klappar extra och klappar extra… Jag har ett par förlag som jag tycker har i princip oklanderlig smak och som jag försöker hålla lite extra koll på – Gilla Böcker och Lavender Lit. Båda förlagen har släppt några av mina favoriter de senaste åren, är fantastiskt bra att ha att göra med och är sådana som jag håller lite högre än sina konkurrenter. På en bronsplacering hittar vi Modernista som också släppt en hel del bra och och precis som Lavender Lit nästan alltid helt lysande det gäller omslagen. Modernista leder helt klart designtävlingen. Jag önskar bara att de oftare släppte del två och tre i de serier de ger ut – hur ligger det till med nästa Mistborn till exempel? Och jättecharmiga Lynburn Legacy?

 

6 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga v.4

 1. Tjohoooo, medalj! 🙂

  ”Mistbron 2” kommer på höstlistan i år. Sarah Rees Brennans ”Untold” likaså dvs Lynburn Legacy-trilogin del 2. (Bokhandlarna vill normalt helst ha max en ny fullpris-titel per år av av samma författare).

  Vårutgivningen här:

  Med bland annat bok 2 och 3 av Riordans Kane-krönika och Marie Lu’s Den unga Eliten-serien…

  … och sommarkatalogen redan upplagd här faktiskt bara sen igår 🙂 http://issuu.com/modernistabooks/docs/modernista_katalog_sommar_2016/1

  (Med bland annat bok 2 av Victoria Aveyards Röd drottning-serie, Susan Ee’s Penryn och tidernas slut-serie och Rick Yanceys Monstrumologen del 2.)

  kram /Modernistared

  Gilla

  1. Fantastiskt trevliga nyheter! Kan ju tillägga att ust När det gäller trendkänsligheten är ni faktiskt väldigt duktiga på att snappa upp de stora blockbustertitlarna, troligen bäst av alla förlag just nu. Jättebra exempel är ju Lu, Maas och Aveyard!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s