Veckans bokbloggsfråga v.7

Barnboksbloggen ställer en intressant fråga den här veckan:

Vad betyder biblioteket för dig? Vad gör du där förutom att låna böcker? Vad är det bästa med just ditt bibliotek? Och ni som inte brukar besöka biblioteket särskilt ofta, varför inte? 

För mig betyder biblioteket allt. Och samtidigt är jag aldrig där.

First things first – om min sambo inte jobbat på ett bibliotek så hade den här bloggen aldrig existerat. Det var hon som planterade idén i mitt huvud. Det är alltså hennes förtjänst (eller fel, det beror väl på hur ni ser det). Och när jag var liten tog mamma med mig och min bror på sagostunder och sen lånade vi högvis med böcker. När jag blev större cyklade jag dit själv efter skolan. Och när jag började gymnasiet i stan och fick tillgång till ”stora” biblioteket så var det ju enormt bra – tillgång till två bibliotek! Wohoo!

Å andra sidan…

Jag är aldrig på biblioteket. Jag utnyttjar knappt möjligheten att låna e-böcker ens. Jag nyttjar inte resurserna att fjärrlåna, hyra film, tv-spel eller nåt.

Jag behöver inte gå dit.

Jag har ju hemleverans 🙂

3 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga v.7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s