Top Ten Tuesday 8/3- 2016: Jag gillar dig.

I höstas så svarade jag på ena varianten av veckans frågeställning:

Ten Characters Everyone Loves But I Just Don’t Get or Ten Characters I LOVE But Others Seem To Dislike

Om nån undrar vilka jag inte står ut med så kan ni ju kika här.

Därför tänkte jag istället försöka vara lite positiv som omväxling och lista figurer jag gillar, och det visade sig vara mycket svårare. Undrar vad det säger om mig? Kanske inte ska gräva för djupt i den frågeställningen…

Det är nämligen helt omöjligt att säga nån. Jag skulle vilja säga att jag alltid tar parti för underdogen, men jag kommer ju inte på någon! Ytterst frustrerande.

 

2 reaktioner på ”Top Ten Tuesday 8/3- 2016: Jag gillar dig.

  1. För mig att göra denna lista tvärtom, med karaktärer som jag gillar men som andra inte tycks gilla, är att jag kan komma på ett ton karaktärer jag verkligen gillar. Men om andra sedan inte gillar dem? Nej, det har jag ingen större koll på. Den enda jag kommer på är Alina Starkov från Grisha-trilogin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s