Top Ten Tuesday 15/3 – Väntrummet

Veckans tema:

Ten Books On My Spring TBR

För den som undrar betyder alltså TBR ”To be read”. Jag har tidigare sagt att jag ska jobba mig igenom alla gamla recensionsexemplar som ligger runtom i torpet, men en del nykomlingar gör en Frans och slår sig in i toppstriden direkt.

Först ut är boken som just nu ligger i väskan – ”Ur Askan” av Leigh Bardugo. Det kommer för övrigt en recension på föregående delen ”Stormens öga” vilken dag som helst.

Därefter kommer två svenska författare som jag vet är inne på oarya.se lite då och då och som alltså innebär lite extra press på mig – men jag är inte den som är den! Näst på tur är alltså Christina Lindströms ”Jack” och därefter debuterande Christine Lundgrens ”Jag lever, tror jag”. Christine kommer för övrigt också att bli utsatt för en plågsam intervju här i samband med recensionen.

Sen är det faktiskt antologidags! Jag har ett par antologier som getts ut av Affront som legat så länge att jag faktiskt får ta på mig skämsmössan: ”Waiting for the machines to fall asleep” och ”Maskinblod 3”. Och när jag ändå håller på kan jag lika gärna klämma ”Bortom portalen” från Fafner förlag.

Ett annat recensionsexemplar som ligger är ”In i skogen” och det kan nog passa med lite postapokalyps efter ovanstående. Och sen? Ja, det är ingen brist på böcker i TBR-hyllan direkt…

 

 

 

2 reaktioner på ”Top Ten Tuesday 15/3 – Väntrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s