Bokbloggsjerka 22-25 april

Ujujuj, känns som att jag inte varit med i bokbloggsjerkan på länge. Det kan ju bero på att… jag inte varit med på länge. Veckans fråga tilltalade i alla fall. Annika frågar helt enkelt:

Vad är du mest sugen på att läsa just nu (oavsett om du har boken/novellen/dikten/etc. i din ägo eller ej).

Jag, och många med mig om jag ska döma av både instagramflödet och blogginlägg, kommer eller har redan börjat läsa ”Kraften”av Siri Pettersen. Det är den avslutande delen av den smått lysande fantasyserien ”Korpringarna” och när den trillade ner i brevlådan i torsdags pep jag som ett barn på julafton. Boken är helt ny och för den som är intresserad av vad jag tyckte om de föregående böckerna (bortsett från att de är så bra att jag alltså redan plöjt ca 1000 sidor i form av bok ett och två) så kan ni ju kika på recensionerna här och här.

Capture

22 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 22-25 april

 1. Det var en bra bokbloggsjerka den här fredagen, jag får många bra tips på böcker att läsa 🙂 Fantasy är normalt inte min genre, men den här serien verkar ju klart läsvärd. Tack för tipset!

  Gilla

 2. Japp, denna boken har jag sett fram emot. Får dock vänta på att lite pengar trillar in på kontot innan den blir min och jag kan kasta mig in Hirkas värld igen!

  Gilla

 3. Jag har inte läst dessa böckerna – inbillar mig att de inte är något för mig – men jag kanske borde tänka om med tanke på hur många som älskar dem!

  Gilla

 4. Började med Odinsbarn igår och än så länge är jag galet förvirrad. Så många frågor. Desto mer att se fram emot då, verkar det som om man ska lita på dig 🙂 Får hoppas på att den tredje delen håller lika hög nivå som de föregående.

  Gilla

  1. Vad kul att du tycker så 🙂 Jag är all in på serien. jag var faktiskt väldigt skeptisk till andra boken precis som jag skrev i recensionen, men hon rodde även den i hamn. Nu är det bara för mig att spänna fast säkerhetsbältet och åka med.

   Gilla

 5. Jag läste första delen förra året, men jag har inte tagit mig vidare i serien än 🙂 Börjar nog bli dags att fortsätta läsningen av Korpringarna snart!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s