Röda pillret eller blå pillret?

Visst är det en intressant fråga? Ganska svår dessutom. Det röda pillret känns ju kul, men kan man ladda iPhonen nånstans i Midgård till exempel? Och kan man styra det så att man får åka dit när det är lite lugnt och Sauron inte ska kriga med allt och alla? Jag kan nämligen tänka mig att äta en eller två måltider tillsammans med hobbitarna. Det kan ju funka. Eller ska man häcka lite i Narnia? Ymslanden? Mumindalen? Eller på Hogwarts? Återigen, det måste ju vara lugnt. Typ EFTER allt som händer i respektive bok. För övrigt så vill jag ju också kunna trolla om jag åker till Hogwarts. Det måste ingå i det röda all-inclusivepaketet.

Och släpa hit nån då? För det första måste det ju vara frivilligt, så det skulle väl vara schyst om de kan åka hem när de vill. Man vill ju inte vara creepy.

Men vore det inte roligt att hänga lite med Harry Potter och de andra? Eller kidsen från Percy Jackson. Det skulle ju vara helt galet. De skulle ju dessutom inte bli helt förvirrade av världen, inte som om jag exempelvis släpade hit Frodo (och ärligt talat, varför skulle jag? Han är väl inte särskilt rolig?). Det är ju helt klart lättare på det sättet. Å andra sidan är det ju roligt med utflykter. Så blått eller rött? Jag lutar kanske åt rött ändå. Idag. Imorgon kanske jag tänker annorlunda.

Hur känner ni? Vem eller vart? Blått eller rött?

3 reaktioner på ”Röda pillret eller blå pillret?

  1. Antingen skulle jag ta det blå och ta hit Jamie Fraser från Outlander, men mer troligt ( vad ska man egentligen GÖRA sedan när karaktären väl är här, hänga låter ju rätt trist i längden ) skulle jag ta det röda. Jag skulle dra iväg till Cinder, Scarlet och Cress. Visserligen lite farligt, men klart värt för att få hänga med hela det gänget. 🙂

    Gilla

  2. Rött. Tror jag. Kanske. Eh.

    Svårast måste det ändå vara att välja vilken värld man vill besöka. Skulle man kunna se genom diset i Percy Jacksons värld? Skulle jag kunna uppmärksamma magin i Harry Potters värld eller skulle jag vara lika blind som random mugglare? Uhhhhh.

    Rött ändå. Tror jag. Vill hänga med Ron, lära mig magi och besöka Hogmeade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s