sparkstarta det här!

De flesta som läser här har väl redan hört det, men Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck vill starta en podd. Det är väl inte så märkvärdigt, men det är en himla bra tanke med den:

””Bladen brinner” ska bestå av halvtimmeslånga avsnitt, om allt från pekböcker till ungdomsromaner. Vi vill prata med barn- och ungdomsförfattare om innehållet i deras böcker. Vi vill höra hur författarna tänkt kring ämnen som sorg, kärlek, politik, eller vad de nu skrivit om. Vi vill stå bakom ryggen på illustratörer när de målar och prata om färgkombinationer och bildkomposition. Vi vill lyfta fram titlar och författare som inte redan syns. Och så vill vi ge boktips. Lite som om teveprogrammet ”Babel” gått och blivit ett program man lyssnade på i en hörlur? Och bara handlade om böcker för barn och unga.”

bladenNu har jag ju börjat snöa in lite på just poddar, så jag har för första gången pytsat in lite pengar i en Kickstarter och hoppas verkligen att det här blir av. Kom igen nu kära läsare, gör detsamma ni med – klicka bara på bilden ovan så kommer ni rätt in på sidan. För ni vill väl också ha det här?

Capture

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s