Prästen

Jag är omåttligt sugen på att kika på AMC:s tv-serieversion av serietidningen ”Preacher”. Jag har läst lite av serien, men jag har så svårt för Steve Dillons teckningsstil att det tog stopp ganska snart. Ja, jag är omotiverat ytlig, och ja, det är därför jag inte riktigt fastnar för Locke & Key heller. Gillarjag inte teckningsstilen är det OTROLIGT svårt för mig att läsa vidare. Däremot är jag stor fan av Garth Ennis som författare, främst hans ”Punisher” men också ”The Authority”. Alla serierna har våld och svart humor som gemensam nämnare och är allvarligt talat skamligt underhållande.

AMCh har ju sedan tidigare den otroligt framgångsrika ”The Walking Dead” som sitt flaggskepp när det gäller tv-serier, och just därför har jag ju stora förhoppningar om att de kan förvalta ”Preacher” på ett ypperligt sätt. Första avsnittet har visats i USA och har fått ruskigt bra recensioner, och om jag förstått det rätt så har Viaplay plockat upp de svenska rättigheterna. Kolla här på de första minuterna så märker ni om det är nåt för er också.

2 reaktioner på ”Prästen

  1. Vänta, va, jag trodde du hade bra smak? Hur kan du inte gilla Locke & Key? Är också extremt känslig för tecknarstilar, 50% därför jag har så svårt för Fables.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s