En annan sak jag upptäckt om mig själv.

Jag är tydligen väldigt svag för dedikationer. Om ett recensionsexemplar har en trevlig dedikering till mig eller bara ett väldigt fint följebrev (ett sånt trillade nämligen ner i lådan igår, ett med en vikt fågel fastklistrad på pappret) så blir jag lite extra till mig i trasorna.

Billig man kan vara då.

 

9 reaktioner på ”En annan sak jag upptäckt om mig själv.

  1. Tur att boken med den vikta fågeln aldrig i helvete kommer att göra dig besviken då. 🙂 Så slipper du känna att det berodde på att den var fint förpackad och vänligt hälsad. Sommarens bästa, även för oss som gillar X-men och Inception mest av allt.

    Gilla

      1. Det har den. Ska bli intressant att se vad du tycker om boken. Det är inte det vanliga ungdomstramset vi får direkt. Ska du läsa på bussen bör du kanske se till att ingen sitter bredvid. 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s