En annan sak jag upptäckt om mig själv.

Jag är tydligen väldigt svag för dedikationer. Om ett recensionsexemplar har en trevlig dedikering till mig eller bara ett väldigt fint följebrev (ett sånt trillade nämligen ner i lådan igår, ett med en vikt fågel fastklistrad på pappret) så blir jag lite extra till mig i trasorna.

Billig man kan vara då.

 

Annonser

9 tankar om “En annan sak jag upptäckt om mig själv.

 1. Tur att boken med den vikta fågeln aldrig i helvete kommer att göra dig besviken då. 🙂 Så slipper du känna att det berodde på att den var fint förpackad och vänligt hälsad. Sommarens bästa, även för oss som gillar X-men och Inception mest av allt.

  Gilla

 2. Liza skriver:

  Detta är du inte ensam om. Fick ju nästan nåt i ögat när jag såg papperstranan.

  Gilla

 3. bokhuset skriver:

  Och jag som redan hade läst boken blev alldeles tårig i ögonen när jag såg papperstranan. Så fint. 🙂

  Gilla

 4. bokhuset skriver:

  Själv kommer jag igång med bloggandet igen vilket årtionde som helst …

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: