Som om jag inte hade tillräckligt med böcker redan.

Vi fick en liten present av chefen nu inför sommaren (och delvis för att vi slitit hårt med ett gigantomegaenormt projekt) och gåvan var en valfri pocketbok eller ett par nummer av en tidning. Eftersom Readly-appen redan ger mig tillgång till fler tidningar än vad jag trodde publicerades så kollade jag istället igenom utbudet av böcker. I ett snudd på oändligt hav av feelgoodromaner och svenska deckare landade jag till slut på klassikernas klassiker – ”Brott och straff”. Det var otroligt länge sedan jag hade min mest pretentiösa period men jag läste aldrig boken då så sommaren 2016 är det väl dags. Om jag nu bara kan få skruvat ihop utemöblerna från helvetet.

brott-straff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s