Från rymdnasse till mysnalle

En av de jobbigaste sakerna med Star Wars: The Force Awakens förutom emo-Kylo Ren var ju att myspyskillen Domhnall Gleeson var fullkomligt psykotisk rymdnazist. Han som är så mysig som Bill Weasley i Harry Potter.

Nu får han i alla fall chansen att dra på sig en lite mysigare kofta eftersom han ska spela huvudrollen i en kommande film om A.A. Milne med titeln ”Goodbye Christopher Robin” (nej, han ska inte spela Nalle Puh. Vad tror ni egentligen??).

Dessutom spelas hans fru av Harley Quinn herself, dvs Margot Robbie.

Jag har inte nån större relation till Nalle Puh egentligen mer än mottot ”Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre.”. Fast jag byter nog ut honung mot hamburgare, det passar liksom bättre i min värld.

Hursomhelst blir jag nyfiken, jag ska bara komma över det här först:

nasse

5 reaktioner på ”Från rymdnasse till mysnalle

 1. Herregud, nu ser jag den här berättelsen på ett helt annat sätt. Christopher Robins föräldrar är maniacs vilket gör att han går helt in i sig, tappar greppet om verkligheten och tror att hans gosedjur lever.

  Gilla

 2. Ja, det var traumatiskt att se honom sån. 🙂 Sedan undrar jag hur alla brittiska barnboksförfattare kan ha haft så spännande liv att de gör sig på film. Starkt skeptisk. Och då är jag ändå Nalle Puh-fan.

  Gilla

  1. Har sagt det för, men ni får steppa upp lite ni svenska författare. Det duger ju inte att ha ett liv som lärare eller sitta och läsa kvartalsrapporter vid sidan om författandet. Mer drama I say!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s