Att gå pyttelite i barndom

Jag hade inte förstått det riktigt själv, men jag känner mig löjligt peppad på att mina gamla hjältar Blink-182 kommer med ny skiva 1 juli. Tom DeLonge är inte längre med och har ersatts av Matt Skiba från Alkaline Trio (har ni inte koll på dem så in och lyssna, ruskigt bra!) och där förra skivan ”Neighborhoods” från 2011 faktiskt var lite av en besvikelse känns den kommande ”California” som en efterlängtad återgång till det som gjorde Blink-182 till soundtracket de där somrarna från 1999 och framåt. Det är nåt med skatepunk, sol, nervevade rutor och smältande mjukglass som bara känns 120% rätt.

 

Bonusvideo (NOSTALGIVARNING!!!!):

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s