Igår gick det undan

Det är roligt att lektörsläsa böcker, det är det faktiskt. Men ibland kan frustrationen bli stor som ett troll när man inte kan nöjesläsa det på samma sätt och texten kanske inte är på den nivå som den borde vara.

Igår kväll skickade jag in ett omdöme, och det var ta mig tusan ett rent nöje att få sätta sig ner med en ”riktig” bok efteråt. Nu kan ju även recensionsexemplar vara av skiftande läsbarhet, men den här gången satt boken faktiskt som lillfingret i örat och nästan halva boken flög förbi i en enda sittning. Kan man prata om ”reader’s high” på samma sätt som man pratar om ”runner’s high”? Det måste man väl?

LettercolFlash

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s