Nu är semestern slut!

Jajjebox, nu är semestern slut. Nu har ni haft semester från mig länge nog.

Har ni haft det bra? Bra.

Själv tänker jag inte tråka ut er med nån jättelång sommarsammanfattning, men vi kan väl säga så här: det har lästs enormt lite under min semester, och det har faktiskt varit helt ok. Jag har haft massor att göra. Kakor som skulle ätas, grillat som skulle ätas, glass i stora lass. Ni vet. Så precis som alla som nu måste krypa in i gymmet igen för att bli av med semesterkilona så ska oarya.se nu tillbaka till verkligheten och och bli större, bättre, starkare och snabbare än någonsin.

Vi kör väl lite back-to-school-tema den här veckan och redovisar sommarens höjdpunkter. En dag för böcker, en för TV, en för film och en dag ägnar vi åt att kika i kristallkulan och lista lite höjdpunkter under hösten och vintern. Känns det ok? Då ringer klockan in för första gången för hösten… NU!

o-BACK-TO-SCHOOL-facebook

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s