Run-run-run-run-run-aways

Förlåt, jag skulle uppdaterat med nåt roligare än att jag sliter med ett konstigt problem på jobbet. Jag skjuter på recensionerna till nästa vecka eftersom jag kom på ett roligare ämne till i morgon. Men dagens absolut överjäkligt bästa nyhet är ändå den här:

runaways

Jag har alltid tyckt att Runaways känns som en serie som har väldigt bra potential för TV. Ja, förutom att det var en himla trevlig serie överlag med härliga karaktärer. Att Josh Schwartz (O.C, Chuck, Gossip Girl, Hart of Dixie) är inblandad är som lönnsirap på pannkakor, dvs helt fantastiskt. Snacka om rätt person på rätt plats.

PEPP!

Snott från Comicbook.com

2 reaktioner på ”Run-run-run-run-run-aways

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s