Den där Kaosutmaningen…

…som jag inte tittat på alls under flera månader. Den är tydligen avklarad i år igen tack vare Harry Potter. Ska man vara ärlig så var just punkten ”läs en bok på ett annat språk än svenska” nåt som jag helt enkelt låtit bli att fylla i. Jag hade ju kunnat använda andra böcker till den.

Frågan är nu snarare om jag kommer att lägga någon energi på att lösa de resterande punkterna eller försöka lösa dem lite oengagerat som jag gjort hittills? Jag brukar köra principen att det blir vad det blir och så kollar jag om det finns nåt som kan passa in i utmaningen. Just därför kommer väl punkten ”läs en lyriksamling” inte att bockas av, det är helt enkelt inte jag…

Hur går det för er andra som är med? Och ni som inte är med, ni hinner fortfarande om ni vill!

5 reaktioner på ”Den där Kaosutmaningen…

  1. Jag har några (typ fyra) punkter kvar innan jag har gjort alla 35, och dem vill jag gärna få gjort! 😊 Så jag kommer nog läsa några titlar jag normalt inte läst bara för att.

    Gilla

  2. Jag har fixat 20 av de 35, vilket väl var gränsen för ”godkänt”. Alla 35 kommer jag inte att klara. Jag tänker inte läsa någon bok på ett annat språk än svenska. Det känns för jobbigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s