Veckans meny v. 35 2016

Det här med att hålla vad man lovar verkar ju vara svårare än vad man tror. De utlovade tre recensionerna förra veckan blev – en. Ok, det blev en liten utvikning om den senaste Harry Potter-boken men så mycket till recension var det ju inte. Bot och bättring således. Det kommer en recension redan imorgon bara för att få lite ordning på det här. Med lite tur kanske det rentav blir en till, men veckans intressantaste inlägg (speciellt för mig) blir en liten utredning av hur det ligger till med ljudböcker egentligen. Dels om hur det egentligen är med utbudet av YA-böcker i dem, men faktiskt också lite om hur pass trevliga och lättanvända de är. Det kan ju vara en yrkesskada, men  jag tycker sånt är rätt intressant, och då får ni också följa med. De två tjänsterna som  jag kommer att ge mig på är Storytel och Nextory. Jag vet att det finns fler, men nånstans får man avgränsa sig.

boy_in_headphones_by_mitchellf-d4ti4qs.png

Bilden är snodd från http://mitchellf.deviantart.com/art/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s