J-vla grupptryck.

Jag var uppe till alldeles för sent igår och läste färdigt en bok. En väldigt bra bok ska det sägas. Men anledningen till att jag är trött idag är bara för att läste ut den så att jag kan börja på en annan bok. En bok som för många andra tjatat om för att jag ska kunna ignorera det, speciellt när det droppas referenser till så mycket annat bra på en gång. Jag har tydligen gett upp det här med egen vilja och följer istället med strömmen som en död fisk.

imageedit_2_7833332166

 

8 reaktioner på ”J-vla grupptryck.

  1. Hur trött tror du inte jag är då? Jag är på tredje boken nu och sömnen är minimal. ”Bara ett kapitel till” ekar det nätterna igenom hos mig just nu. Mvh Del Av Grupp

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s