Snart så.

Hör ni, om en vecka är det dags!

Då är det bokmässa på gång, och undertecknad kommer att vara där – kom gärna fram och säg hej, ni kommer att kunna känna igen mig, det lovar jag.

Planen är att jag kommer att vara där tidigt och käka frukost i Massolits monter, där ett gäng författare och bloggande kollegor kommer att glufsa i oss ofantliga mängder ost så att vi står oss under dagen. Sen kommer jag väl att kryssa runt och kika på vad som bjuds och kändisspana (vilka författare kommer att dyka i nästa Let’s Dance t ex, spekulationerna kan börja redan nu om ni vill). Och med kändisspana så tänker jag mig att kanske hinna springa förbi i Bokmässans eget Diagon Alley och snatta godis hos de som ställer ut och som jag redan läst lite böcker av och känner sedan tidigare. Kulturkollos bloggrum känns väl också som ett ställe som kommer att besökas både en och två gånger. Vi kanske ses där?

Men jag är ju nybörjare på Bokmässan. Vad är era bästa tips? Behöver man tandskydd och MMA-handskar? Ska man ha de snygga skorna eller de fotriktiga sneakerserna? Do tell!

3 reaktioner på ”Snart så.

 1. Trevligt trevligt, då hoppas jag att vi ses i vimlet.
  Hade varit kul att tjöta lite serier etc 😉

  Mitt första tips, bra skor!! onda tassar tidigt är inte att rekommendera.
  Andra tipset, inte för varma kläder, det blir asssss-varmt snabbt (åtminstone om man som jag blir varm lätt)

  Insider tips – mat, dyrt och trångt och tråkigt inne på mässan, men Gothia har ett par andra fiffiga vattenhål som man kan kan smita ut till, kanske inte billigt, men helt klart luft, lugn och ro och mycket bättre än en ostmacka inne i mässan.
  I know places…

  Gilla

 2. Bra skor, lättare kläder, extra batteri till telefonen, ryggsäck eller bra väska att bära böcker i om man ska köpa mycket (vilket man alltid gör), vattenflaska och en frukt eller två. Samt öronproppar. Ljudnivån är galen där inne!
  Och jag saknar det jättemycket!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s