Men jag trodde ju att jag hade läget under kontroll.

Heh. För ett tag sen tyckte jag att det inte verkade dyka upp särskilt mycket spännande under hösten, att det kanske skulle bli lite lugnt.

Tji fick jag. Helt plötsligt är den där traven med böcker så hög att man behöver syrgas uppe på toppen och mail trillar ner från alla håll och kanter om böcker som kommer ut. Och då snackar vi ändå bara om den svenska utgivningen. Plötsligt upptäcker man att det är en massa spännande böcker som dyker upp där på andra sidan Atlanten också som man gärna vill läsa. Och sen börjar ju både filmhösten och TV-serierna dra igång på allvar och helt plötsligt finns ju ingen tid alls och vips är det dags att julhandla. Julmusten och skumtomtarna finns liksom redan i butikerna, jag har själv sett pallarna.

NÄR SKA MAN HINNA!?!?!?!

3 reaktioner på ”Men jag trodde ju att jag hade läget under kontroll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s