A day late

Den här helgen var så fullpackad med en massa saker, både bra och dåliga, så jag hann helt enkelt inte förbereda veckan så som jag brukar. Det har varit veterinärbesök, födelsedagar, sprängande huvudvärk och snabbvisiter till Göteborg om vartannat, så det är inte konstigt egentligen.

Den här veckan borde egentligen ha nån sorts superhjältetema eftersom Netflix lagt ut hela ”Luke Cage” (har ni sett nåt? Jag har sett första avsnittet och det ledde till intensivlyssning av Gang Starr och Raphael Saadiq.) och det dessutom är så att CW kör igång med alla sina serier, dvs Arrow, Flash, Legends of Tomorrow och nu även nytillskottet Supergirl som är lite lättsammare i sitt uttryck än tidigare nämnda serier men också charmig, i alla fall de avsnitt jag sett.

Bokmässigt så blir det recension av glesbygdsnoir i Gävleborgs län och en hyllning till en serie som nu gått hela (enda?) vägen in i mål.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s