Scooby what?

Kära läsare, är det nån av er som läst relaunchen av Scooby Doo?

[…the Mystery. Inc. gang is transplanted to unfamiliar territory, a near-future where Daphne is a mystery-seeking TV show host and Fred her doting cameraman, Velma is a scientist involved in a top-secret project involving nanites and “smart-dog” experiments, with Scooby as one of her emoticon-emitting subjects and Shaggy as his hipster handler. As the key players come together in an underground laboratory complex, a nanite plague is unleashed, transforming humans into monsters.]

scooby-apocalypse1

Jag har alltså inte själv läst serien, och att säga att jag är skeptisk är nog bara förnamnet. Det kryper lite av obehag bara jag tittar på bilden. Men det KAN ju vara kul också? Eller? Trots att de inte ser ut så här?

scooby-and-the-gang-scooby-doo-73839_500_335

En reaktion på ”Scooby what?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s